Sponsorimme vuonna 2024

BEST-IN

"Terveiset kuopiolaisesta koiranruokatehtaasta! Olemme tehneet koiranruokaa omalla, parhaaksi katsomallamme tavalla jo yli 50 vuotta. Välitämme työstämme ja osaamme hommamme. Käytämme tuotteissamme 100 % suomalaista lihaa ja kotimaisia kasviksia. Heti kun Suomessa ruvetaan kasvattamaan riisiä, on kotimaisuusasteemme sata.

Meidät tunnetaan erityisesti koirien tuoreruoasta, lisäksi valikoimamme sisältää makupalat ja pakasteet. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä. Tutustu ja osta lähikaupasta – myyntipaikkoja on jo noin 1 700 eri puolilla Suomea! Best-In Oy on osa Atria-konsernia."

KOKKOLAN PET PRODUCTS

"Vastuullista, joustavaa ja toimitusvarmaa lähituotantoa. Valmistamme lemmikin herkut puhtaasti ja vastuullisesti Pohjanmaan rannikolla. Tarjoamme private label -tuotantona räätälöidyt tuotteet sovituissa tuotantoerissä. Lupaamme toimittaa tuotteet juuri silloin kun on sovittu. Takaamme sen, että tuotantomme on turvallista, puhdasta, tehokasta ja ekologista.

Valmistamme puhtaita ja luonnollisia herkkuja lemmikeille ilman haitallisia lisäaineita. Emme myöskään valkaise tuotteita. Luonnolliset tuotteemme kuuluvat näyttää luonnolliselta.

Pystymme varmistamaan tuotteidemme puhtauden, laadun ja vastuullisuuden läpi koko lähituotantoketjun. Tuotantomme on optimoitu ekologiseksi. Emme käytä hiiltä tai raskasta polttoainetta. Käyttämämme sähkön alkuperä on hiilidioksidivapaata. Pystymme hyödyntämään käyttämämme raaka-aineen kokonaisuudessaan."

HUOLTAMON OLOHUONE

"Ilolla ja ammattitaidolla Sievin keskustassa vanhassa holtoaseman kiinteistössä teitä palvelee Huoltamon olohuone, parturi-kampaamo ja kauneushoitola. Päistänne pitää huolen monitaituri, lempeä pitkän linjan ammattilainen Sinikka sekä nuorempaa polvea edustava innokas rohkea kokeilija Noora. Hoitolan puolella erittäin taitavalta ja taiteelliselta Kaisalta käy laatuun kosmetologin palvelut kattavasti kasvoista varpaisiin. Joko sinut on Huoltamolla huollettu?"

Olemme kiitollisia kaikille sponsoreillemme - isoille ja pienille! 🙂 Jos kiinnostuksesi heräsi ja haluaisit mukaan tukemaan toimintaamme, löydät voimassa olevat sponsoripaketit täältä.