Seuran talkootyö

Seurojen elinehto on talkootyö ja meidän seuran talkoohenkeä on monesti kuultu kehuttavan! Talkoovoimin järjestetyt koulutukset, kurssit sekä kokeet ja kisat vaativat aina aktiivista porukkaa. Kisoissa ja kokeissa talkoilemalla saat hyvän tilaisuuden tutustua muihin seuralaisiin. Vastaavat koetoimitsijat pitävät talkoolaisia kuin kukkaa kämmenellä ja opastavat kokemattomankin tehtävän pariin.  Jos olet kiinnostunut kouluttamisesta, niin kannattaa ilmiantaa itsensä koulutustoimikunnalle! Mitä enemmän aktiivisia kouluttajia uskaltautuu mukaa, sitä monipuolisemman tarjonnan pystymme tarjoamaan jäsenistöllemme. Haluamme myös tukea jäseniämme, joten seuran turvin on mahdollista kehittää itseään kouluttajana, kouluttautua koetoimitsijaksi tai vaikka jonkin lajin tuomariksi.

Talvella talkootyönä hoituu osa lumihommista, hallin lanaus, ilppien siivous sekä kerhotalon puhtaanapito. Joskus jotain projektiakin on tarjolla ja nämäkin vaativat porukkaa, että valmista saadaan yhdessä. 🙂

Seuran johtokunta hoitaa  hommia vapaa-ajallaan, joten vastaukset saattavat joskus viipyä. Verkkokauppaa ja varauskalenteriakin hoidetaan oman työn ohella, joten ihan salamana ei välttämättä vastauksia heru.